Το αγαπημένο παιχνίδι του πρίγκηπα George δεν είναι κάτι φανταχτερό

Mπορεί να είναι τρίτος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι παιδί σαν όλα τα άλλα. Και όπως όλα τα παιδιά, του αρέσει να παίζει με παιχνίδια, και το αγαπημένο του όχι μόνο δεν είναι κάτι σούπερ φανταχτερό, αλλά είναι από αυτά που υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι.

Την αποκάλυψη για το αγαπημένο παιχνίδι του πρίγκηπα George έκανε ο πατέρας του, πρίγκιπας William, κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψής του στα κεντρικά γραφεία της McLaren, στο Γουόκινγκ του Σάρεϊ, όπου αντίκρισε μία McLaren 720S και δήλωσε ότί το συγκεκριμένο μοντέλο θα το λάτρευε ο γιος τoυ όχι επειδή είναι ένα εντυπωσιακό sport αυτοκίνητο, αλλά επειδή λατρεύει τα Lego.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι και οι γαλαζοαίματοι είναι άνθρωποι και ότι τα παιδιά τους μεγαλώνουν και κολλάνε με παιχνίδια όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά.

Και λίγα λόγια τα πολυαγαπημένα Lego

Πρωτοκυκλοφόρησαν την δεκαετία του 1940 και μέχρι σήμερα έχουν κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων μικρών (και μεγάλων) παιδιών σε όλο τον κόσμο. Στην αγορά βρίσκει κανείς μικρά και οικονομικά πακέτα τους, αλλά και κάποια λίγο πιο ακριβά, αλλά απίστευτα εντυπωσιακά, όπως για παράδειγμα το σετ για το Millenium Falcon του Star Wars η τιμή του οποίου ξεπερνά τα 160 ευρώ.

Γιατί τα Lego ξεχωρίζουν τόσο πολύ από τα υπόλοιπα παιχνίδια; Πολύ απλά επειδή διεγείρουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών. Επίσης, ανήκουν σε εκείνη την κατηγορία παιχνιδιών που διατηρούν το ενδιαφέρον των παιδιών για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τέλος, βγαίνουν σε πολλές εκδοχές και άρα απευθύνονται σε κάθε ηλικία, από μωρά που δεν έχουν μάθει ακόμα να περπατάνε μέχρι πολύ μεγαλύτερα, πραγματικά πολύ μεγαλύτερα όμως, «παιδιά»…